A nemzet jótevője: Mészáros Lőrinc saját termékeit adományozza a rászorulóknak

A nemzet jótevője: Mészáros Lőrinc saját termékeit adományozza a rászorulóknak

A Mészáros Csoport sajtóközleményében bukkant rá a 444.hu arra, hogy idén karácsonykor is saját termékeivel jótékonykodik Mészáros Lőrinc cégcsoportja. 

A közleményben azt írták: az 50 millió forint összértékű csomagokat a cégcsoporthoz tartozó élelmiszeripari vállalatok termékeiből állították össze, és a Magyar Vöröskereszt juttatja el a nélkülöző családoknak és az egyedülálló idős embereknek. A csomagokban az alapvető élelmiszereken túl olyan termékek is helyet kaptak, amelyek ritkábban kerülhetnek a szegénységben élők asztalára. 

Arany Delfin díjat kapott Várkonyi Andrea cége Cannes-ban pulykareklámért

Két reklámfilmért is Arany Delfin díjat kapott Várkonyi Andrea és Gergely Judit reklámügynöksége, a Whitedog Média a cannes-i Corporate Media & TV Awardson - írta meg az Index. A vállalati kommunikációs alkotásokért járó elismerést a Gallio pulyka termékcsalád brandjének felépítéséért érdemelték ki a zsűritől. Az 50 fős testület mintegy 900 pályázatból választotta ki a legjobb alkotásokat.

Többek között: 

  • pulyka húsáru, 
  • friss tojás, 
  • méz, 
  • karácsonyi keksz és 
  • csokoládé is részét képezi az adománynak

A lap emlékeztetett, hogy amikor a Mátrai Erőmű még a milliárdos érdekeltsége volt, két és fél évvel ezelőtt a dolgozóknak húsvét alkalmából ajándék féldisznóval kedveskedett.

Természetesen Mészáros Lőrinc idén húsvétkor is jótékonykodott, akkor is saját cégeinek termékeiből álló ajándékcsomagokkal lepte meg a Budapest Bank dolgozóit. Egyebek mellett liszt, tojás, bor és a most is előkerült pulykakolbász és -sonka is gyarapította a csomagokat.

A Budapest Bank dolgozóit Mészáros lepi meg Mészáros termékekkel húsvét alkalmából

Egy vérbeli vezető tudja, hogy cége sikere az alkalmazottain és azok megbecsülésén áll vagy bukik. Egy vérbeli vezetők között is kimagasló főnök pedig előre gondol a leendő besztottjaira. Pont ilyen kiemelkedő személyiség Mészáros Lőrinc, aki húsvétra ajándékcsomagot oszt a Budapest Bank a dolgozóinak, ráadásul nem is akármilyen kis válogatásból álló boxokat!

Azt pedig idén augusztusban írtuk meg, hogy a cégcsoporthoz tartozó agrárvállalkozások mintegy 220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzával teli zsákot adtak rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek.

A Mészáros csoport 220 zsák búzát ad a rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek

"A Mészáros Csoporthoz tartozó agrárvállalkozások mintegy 220, nemzeti színű szalaggal átkötött búzával teli zsákot adnak át a hozzájuk legközelebb eső átadási pontra a Magyarok Kenyere elnevezésű program keretében a rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek" - írja a 444.hu, a Mészáros Csoport közleményére hivatkozva.