Magyar tüdővitaminnal kezelték a betegeket a kiskunhalasi járványkórházban (x)

Illusztráció
Illusztráció

A járvány előző hullámai alatt rengeteg súlyos állapotú koronavírusos beteget kezeltek a kiskunhalasi járványkórházban, ahol az Air7 jóvoltából magyar fejlesztésű tüdővitaminnal is kezelték a fertőzötteket. Az orvosok a terápia kiegészítéseként alkalmazták a készítményt, amit úgy alkottak meg, hogy kifejezetten az emberi tüdőt erősítse és védje. A gyógyszertárakban immár több mint egy éve kapható az étrend-kiegészítő, amiről szinte kivétel nélkül csak pozitív felhasználói visszajelzést kapott azóta a gyártó.

Javában tombol a koronavírus-járvány negyedik hulláma Magyarországon, és egyelőre nem látszik a fény az alagút végén. Egyre több új fertőzöttet azonosítanak hazánkban, és egyre többször fordul elő, hogy 24 óra alatt több mint száz áldozatot követel a betegség, ilyenre pedig május óta nem volt példa itthon.

Ezzel párhuzamosan dinamikusan nő a kórházi kezelésre szorulók és a lélegeztetőgépen lévők száma is, az egészségügyi dolgozók pedig emberfeletti munkát végeznek annak érdekében, hogy emberéleteket mentsenek.

A terápia kiegészítéseként kapják a tüdővitamint

Ebben lehet segítségükre egy magyar fejlesztésű tüdővitamin, amit a terápia kiegészítéseként alkalmaznak.

Az Air7 táplálékkiegészítő ugyan nem gyógyír a betegségre, azonban abban egyetértés van az orvostársadalomban, hogy egészséges tüdővel jobb eséllyel indulunk a vírus ellen. A pandémia kitörését követően életre hívott, tavaly nyár óta kapható speciális vitamin pozitív hatásai pedig az elmúlt bő egy évben a gyakorlatban is visszaigazolást nyertek.

Így segíti a tüdőt az Air7

A készítményt úgy alkották meg, hogy kifejezetten az emberi tüdőt erősítse és védje. Az ACE-vitaminok mellett tartalmaz Q10 koenzimet, mely egyrészt segíti a vér oxigénellátását, valamint erősíti az immunrendszert. Fontos összetevője a Cordyceps sinensis magashegyi gombafaj kivonata, mivel ez az összes esszenciális aminosavat tartalmazza és többek közt például fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) termelődését, mely sejtjeink legfontosabb energiaforrása. Ezen felül még és B6- és D3-vitamint, valamint rutint tartalmaz a készítmény. A piacra kerülés óta eltelt hónapokban számos pozitív felhasználói visszajelzést kapott a gyártó.

A több külföldi országban is értékesített Air7 tüdővitamin fogyasztói közül a legtöbben arról számoltak be, hogy míg korábban nehézségeik voltak a légzésnél, a készítmény alkalmazása óta ezek szinte elmúltak.

A legjobb persze el sem kapni a vírust, aminek első és legfontosabb eszközei a hatékony védőoltások. Ugyanakkor, ha már megtörtént a baj, cselekedni kell. A kezelt betegek esetében az Air7 tüdővitamin alkalmazása akár életeket is menthet.