Orbánnal ellentétben Nógrádi György foglalkozik nőügyekkel: csajozási tippeket adott egy interjúban

Orbánnal ellentétben Nógrádi György foglalkozik nőügyekkel: csajozási tippeket adott egy interjúban

Vannak dolgok, ügyek, témák, amelyekről egyáltalán nem baj, ha nincs tudomása az embernek, attól még nyugodtan élhet kiegyensúlyozott, teljes életet. És vannak az olyan interjúk, mint az, amit Nógrádi György adott a Blikknek, amiből kiderült, hogy a kormány egyik (azért az egyik, mert ott van még Georg Spöttle is, igaz, őt inkább csak "migrációs szakértőként" futtatják az állami propagandamédiában, nemrég a Pesti TV vezetőszerkesztő lett) kedvenc biztonságpolitikai szakértője hatalmas nőfaló volt, és szívesen hencegett a csajozási tippjeivel.

Szóval Nógrádi, Orbán Viktorral ellentétben olyannyira foglalkozik nőügyekkel, hogy többek között arról adott tanácsokat, hogyan lehet "700-800 nő fejét elcsavarni".

Az interjúban ilyeneket olvasni:

"Idegenvezetőként dolgoztam 20 évesen, és minden héten más csoport érkezett hozzám. Akkoriban az ifjúsági turizmus résztvevőinek 90 százaléka szóló lány volt. Nagyapám mondta nekem, hogy mindig a második legjobb nővel kezdj ki, mert a legjobbra egyszerre többen hajtanak. Igaza lett!"

 - hangzik az egyik jó tanács.

"Amikor elmentem Jugoszláviába idegenvezetőnek, az első mondat, amit megtanultam szerb–horvátul, az volt, hogy: ‘asszonyom, itthon van-e a férje’. És máris előnyben voltam" - hencegett a szakértő.

Nógrádi egyébként arról is beszélt, hogy nagyon jó a házassága, mert mint mondta, "a feleségem tolerálja a hülyeségeimet, például, hogy mindenkinek azt mondom, hogy újra szeretnék randevúzni Claudia Schifferrel".