Orbán eddig sikertelenül nyitott a fiatalok felé, most úgy tűnik mémként ez mégis sikerülhet neki

Orbán eddig sikertelenül nyitott a fiatalok felé, most úgy tűnik mémként ez mégis sikerülhet neki

Az idei év alaposan próbára tette az emberek idegrendszerét, nem csoda, hogy az utóbbi időben honfitársaink nagyobb részénél volt megfigyelhető a dühvel és értetlenkedéssel megnyilvánuló véleménye a kormánypárt által képviselt politikai irányvonalat illetően. A kisember számára nem marad más, mint a négy fal közötti morgolódás, ugyanakkor néha nem árt kiengedni a gőzt. Sokan úgy tartják a humor az egyik legjobb módszer a feszültség leküzdésére, hiszen amíg a saját nyomorunkon és kilátástalanságunkon önfeledten tudunk nevetni, él a remény, hogy a problémán túl is van élet, sőt egyszer véget ér mindez.

Több profi "kríziskezelő" civil is megosztotta házi terápiájának végeredményét az interneten, melyeket maga Orbán Viktor ihletett - aki egyébként a leghosszabb ideig hivatalban lévő magyar kormányfő -, miután önkénteskedett és tesztelőket furikázott a kocsijával. Előtte persze tesztelésnek vetette alá magát, ami a magyar nép fantáziáját szerencsénkre azonnal szárnyalásra késztette.

Ide kattintva tekinthető meg a miniszterelnök videója, melyből az alábbi gyógyító erejű mém-cunami született az elmúlt napokban: