George Clooney: Az Orbán-propagandagépezet hazudik

George Clooney: Az Orbán-propagandagépezet hazudik

Itt írtunk arról, hogy George Clooney a gyűlölet kapcsán Orbán Viktort és Jair Bolsonarót említette példaként:

George Clooney szerint Orbán az egyik példa arra, mennyi gyűlölet van a világban

George Clooney az új filmje kapcsán beszélt arról, hogy a jelenlegi világunk nagyon könnyen válhat olyan baljós posztapolitikussá, mint amelyet a következő alkotásában láthatnak a nézők. A film, ami elvileg december végén jelenik majd meg a Netflixen, egy valamelyest poszt-apokaliptikus sci-fi, amelyben Clooney egy tudóst játszik, aki az Északi-sarkon van egyedül, és egy csapat űrhajóst kell figyelmeztetnie valami nagyon katasztrofális dologról.

A hirado.hu pedig ezzel a címmel reagált a színész szavaira: "Soros fiával fotózkodott George Clooney, a színészt is behálózza a spekuláns"

Nem számítok arra, hogy a válaszomat a magyar híroldalak nagy része lehozná, mert azokat az orbáni rezsim vagy közeli szövetségeseik tulajdonolják és működtetik. De azért lesz visszhangja

- írja Clooney a válaszközleményben a Telex szerint.

A színész leszögezte, hogy Soros Györggyel egyszer találkozott egy ENSZ-értekezleten, fiával, Alexszel szintén egyszer, egy davosi rendezvényen.

Ebben ki is merül a kommunikációm Soros Györggyel. Orbán propagandagépezete tehát hazudik, pont. Ugyanakkor a Soros család oktatást és jogsegélyt finanszírozott a szegényeknek és a menedékkérőknek, elsöprő jótéteményt hoztak a világnak. Orbán úr ugyanezt érzékelhette 1989-ben, amikor Soros úr fizette az angliai tanulmányait.

Clooney azt is hozzáteszi, hogy nagyon kedveli a magyar embereket, kétszer járt itt, és várja a napot, "amikor Magyarország újra rátalál arra, ami egykor volt".