Íme a válogatott kezdőcsapata Törökország ellen

Íme a válogatott kezdőcsapata Törökország ellen

Fiola Attila ezúttal nem jobbszélsőként, hanem a három védő egyikeként kapott helyet a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában a törökök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

A Fehérvár játékosa a ferencvárosi Botka Endre helyét vette át, aki az elmúlt két összecsapáson kezdő volt. Fiola mellett még Lang Ádám és Szalai Attila szerepel a védelemben. A széleken szintén két fehérvári labdarúgó, Nego Loic és Hangya Szilveszter kapott lehetőséget a koronavírusos megbetegedése miatt hiányzó Marco Rossi szövetségi kapitánytól, a két szűrő középpályás pedig Nagy Ádám és Sigér Dávid lesz.

A várakozásoknak megfelelően a kapuban Dibusz Dénes, a csatársorban pedig Nikolics Nemanja és Könyves Norbert kapott lehetőséget, mögöttük pedig Kalmár Zsolt irányít.

A Puskás Arénában 20.45-kor a szlovák Ivan Kruzliak sípjelére kezdődik a zárt kapus találkozó, amelyen a magyar csapat a feljutást és az akár vb-pótselejtezős helyet érő csoportelsőséget is megszerezheti, amennyiben több pontot szerez, mint az orosz gárda Szerbiában.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:


Dibusz - Fiola, Lang, Szalai A. - Nego, Nagy, Sigér, Hangya - Kalmár - Nikolics, Könyves

(MTI)