Felmondások nehezíthetik a Mohácsi Kórház helyzetét?

Felmondások nehezíthetik a Mohácsi Kórház helyzetét?

Meg nem erősített információink szerint több változás is történt a Mohácsi Kórházban, többek felmondhattak, míg volt olyan is, aki állítólag munkaképtelen állapotban jelent meg, ezért kirúgták.

Az elmúlt napokban több cikkben is foglalkoztunk a Mohácsi Kórházzal, ahol előbb lezárták a Belgyógyászati Osztályt, majd a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályon függesztették fel a betegfelvételt, miután a szakdolgozók koronavírus-karanténba kerültek.

Helyi információink szerint a közelmúltban többen is felmondtak, így volt távozó a belgyógyászatról és az egyik gyermekosztályról is.

Tudomásunk szerint két új katonaorvos érkezett az intézménybe, emellett viszont az egyik szakorvosnak távoznia kellett a kórházból, őt lényegében azonnali hatállyal kirúgták, a városban terjedő állítások szerint azért, mert munkaképtelen állapotban jelent meg az intézményben.

Utóbbi személyt megpróbáltuk telefonon elérni és tisztázni az információk valódiságát, de kérdéseinket követően több, egymást követő alkalommal is ránk nyomta a telefont.

A változtatásokkal kapcsolatban természetesen megkerestük a kórházat is, azonban a központi tájékoztatás szerint hétfőig senkivel nem tudunk beszélni, így végül levélben kértünk reagálást. Amennyiben válaszolnak, arról is be fogunk számolni.