Zsák krumpliért annyira még soha nem dulakodtak fideszes politikusok, mint ma

Zsák krumpliért annyira még soha nem dulakodtak fideszes politikusok, mint ma

Mint azt nemrég megírtuk, újfent egy csodálatos eseménnyel lett gazdagabb a tekintélyes múltú magyar parlamentarizmus, amikor is Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Parlament azonnali kérdések órájában Orbán Viktor miniszterelnököt faggatta, majd a borsodi időközi választás kapcsán szeretett volna egy, a NER 10. évében a voksolások szimbólumává “nemesült” zsák krumplit átadni a miniszterelnöknek.

A hirtelen támadt akcióját azonban a hazát, a nemzetet, a magyar embereket és persze Orbán Viktort mindig rendíthetetlenül védelmező, éber fideszes politikusok sikerrel akadályozták meg. A kormányfő spontán testőrségében feltűnt Kocsis Máté frakcióvezető és Kövér László házelnök mellett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Balla György is.

Az abszurd képsorokat elnézve eszünkbe jutott egy hasonló eset, amikor Jakab egy csomag száraztésztát akart eljuttatni Orbán Viktorhoz, szintén hasonló eredménnyel. Az eset akkor jól láthatóan megihlette az internet népét, így nem sokkal később - sokak örömére - a Google Play-re fel is került a hangulatos zenével, parlamenti háttérrel megtervezett Száraztészta nevű, Mario-stílusú játék, amiben a cél éppen az volt, hogy valamilyen módon eljusson az étel a miniszterelnökhöz.

Nos, ha akkor akadt, akkor talán most is lesz egy olyan szemfüles és ügyes játékfejlesztő, aki a mai eseményeken felbuzdulva megcsinálná a “hány fideszes kell ahhoz, hogy ne jusson el a zsák krumpli Orbán Viktorhoz? című szórakoztató (és persze addiktív) okostelefonos játékot.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.