Kókler módon buktatta le a mutyizó fideszest volt munkahelye

Két irodát béreltet az állammal piaci ár felett, egymástól 12 percnyi sétára vannak.

Jakab Péter eredetileg egy olyan iratot várt a Miskolc Holdingtól, amely a Széchenyi utca 94. alatt található ingatlan bérlésével kapcsolatos, de óriási meglepetés érte, amikor választ kapott közérdekű adatigénylésére. A jobbikos politikus azt szerette volna megtudni a fideszes Hubay György volt munkahelyétől, hogy miért éri meg félmillió forintot fizetni a helyiségért, amikor a környéken kétszer akkora ingatlanokat is bérbe lehet venni jóval olcsóbban.

Az önkormányzati cég elismerte, hogy ezen a címen bérelnek irodát a fideszesnek, viszont véletlenül egy másik szerződést küldtek el. Ebből kiderült, hogy a fogadóórát nem tartó Hubaynak még egy irodát bérelnek egy kilométeren belül, a Kossuth utcában, 126 ezerért. Ez 12 percnyi sétára található a másiktól.
 
Azt nem tudni, hogy mi értelme van a különös irodabérlésnek. A jobbikos politikus a miskolci cég önleleplezését Facebook-oldalán úgy kommentálta: köszöni a plusz információt, de továbbra is várja a félmilliós iroda szerződését.

Jakab Péter

1 kilométeren belül 2 irodát fizetünk 1 képviselőnek. Vajon ki ő? A HVG már korábban megírta, van egy fideszes országgyűlési képviselő, akinek havi közel félmillióért (!) bérel irodát az...