Orbán Viktor az EU felszentelt védelmezője: Virágcsokrokkal, plüssmacikkal nem lehet megvédeni a határt

Orbán Viktor az EU felszentelt védelmezője: Virágcsokrokkal, plüssmacikkal nem lehet  megvédeni a határt

A miniszterelnök hétfő este Facebook-oldalára feltöltött videójában bölcselkedett "migráció és járványok" kora címszó alatt. Ahogy azt Orbán Viktortól már megszokhattuk, mondandója felütése ezúttal is erősre sikeredett, így rögtön azzal köszön be, hogy "virágcsokrokkal, plüssmacikkal például, bizottsági fogadóbizottságokkal nem lehet megvédeni a migránsok ellen a határt, mert éppen hogy rátámadnak a rendőrökre meg a katonákra".

Természetesen a videósok az erős mondatok alá összeollózták a különböző országok határainak legnépriogatóbb anyagait, melyek akár A Gyűrűk Ura: A két torony végső összecsapását is megidézheti nézőjében, csak a rosszarcú orkok helyett itt migránsok próbálnak átjutni a kerítésen, miközben a hős határvédők Európa utolsó védvonalaként tartják helyettünk is a frontot. A frontot, ami ha bedől oda a kultúránk, a biztonságos életünk.

De valakinek azt kell mondani, hogy a határra rátámadó, a kerítésen átjutni akaró migránsokat meg kell állítani. Tehát nem lehet menedzselgetni intézményeket...

- teszi hozzá a kontinens megmentője, aki ezt követően belemelegszik szerepébe és azzal folytatja, hogy

a mostani világ, amiben élünk ezt a lágy, puha, uniszex megközelítést a politikai világban sajnos használhatatlanná tette.

Ezért arra kérnénk minden honfitársunkat és európai lakost, akikben egy kicsit is lobog a hazaszeretet, hogy ne legyen nyápic, szedje össze magát és kicsit férfiasabban álljon a világhoz, hiszen Orbán szerint nincs idő nyavalyogni, az érzelmesség csakis a gyengék fegyvere, azzal pedig az ostromolt határokat nem lehet megvédeni a szörnyekkel felérő migránsokkal szemben.