A Fidesz-hívő honfoglalóknak megsúgta az utca, hogy már 70 százalékon van Orbán támogatottsága

A Fidesz-hívő honfoglalóknak megsúgta az utca, hogy már 70 százalékon van Orbán támogatottsága

A Honfoglalás 2000 Egyesület évek óta szórakoztat minket, a szervezetről nagyjából annyit érdemes tudni, hogy fideszes idős emberek alkotják, és rettentő szélsőségesen értelmeznek mindent, ami eléjük kerül.

Korábban Vlagyimir Putyin orosz elnöknek és természetesen magának Orbán Viktornak is Nobel-békedíjat akartak adni, akiről a Horthy-kultuszosokat vérig sértve azt mondták, Szent István óta nem volt ilyen jó vezetője az országnak. Aztán fogták magukat és lekövérezték Orbánt, méghozzá nem azért, mert összekeverték a házelnökkel, hanem mert szerintük már XXL-es öltönyt hord.

Hehehe. És már megint itt vannak.

A civil szervezet csütörtökön elküldött az állami hírügynökségnek egy közleményt, melyben azt írták, hogy barátaik és ismerőseik segítségével 36 településen kérdeztek meg embereket Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány támogatottságáról.

Ugyan ők is elismerik, hogy ez így nem túl reprezentatív, sőt -ezt már mi tesszük hozzá- vélhetően egyetlen kutatásmódszertani szabályt sem tartottak be, de ettől függetlenül az eredmény szerintük „mégis képet ad a közéleti helyzetről”.

A befutott válaszok szerint a miniszterelnök népszerűsége már eléri a 70 százalékot.

De a magyar emberek legalább annyira utálják az ellenzéket, mint amennyire szeretik Orbán Viktort – derül ki a felmérésből. És mindezt nem egyszerű pontozással fejezték ki, hanem egyenesen

lesújtó véleményt fogalmaztak meg az emberek.

Ilyen például, hogy az ellenzékiek „botránykeltők”, és nem csak az utcán, hanem még a parlamentben is. Emellett „Hadházi”, aki valójában Hadházy, trágár kifejezéseket használ, emellett társaival hazudoznak is, mint a „Korozs”, aki valójában Korózs.

De ez sem elég, hiszen Szabó „Timea”, amit úgy kell írni, hogy Tímea, magából kikelve ordítozik, ha felszólal. Ezt a fideszes civil nyugdíjasklub szerint azért csinálja, mert azt hiszi, hogy ez nyomatékot ad a mondandójának.

Mindezek fényében a Honfoglalás 2000 megállapította, hogy

„Készülhetnek újabb választási vereségükre az ellenzéki pártok, a kormányt támogató emberek megnyugodhatnak.”

Persze a szervezet nem először végez tudományos igényű munkát, korábban fél éven át tesztelték a magyar embereket azzal, hogy rámosolyogtak egy-egy idegenre, majd a reakcióikból leszűrték, hogy a fiatalok csak nyomkodják a mobiljukat.