Koncz Zsófia úgy tett, mintha egy civillel beszélne, pedig az egy álruhás fideszes politikus volt

Koncz Zsófia úgy tett, mintha egy civillel beszélne, pedig az egy álruhás fideszes politikus volt

Folytatódik a meglehetősen furcsa fideszes kampány Borsod6-ban. Az időközi országgyűlési választáson a kormánypártok a térség elhunyt képviselőjének, Koncz Ferencnek a lányát, Koncz Zsófiát indították, csakhogy az Egyesült Államokból hazarendelt(?) 30 éves (ex) nagykövetségi munkatárs valószínűleg nem állt készen a kampányra. Ezért a Fidesz igyekszik rejtegetni, vagy csak kontrollált környezetben szerepeltetni. 

27 milliárdos kárt okozó cég prominensével pózol a fideszes jelölt és a luxusjachtos miniszter

Egy olyan üzletember révén ígér új munkahelyeket a fideszes képviselőjelölt és Szijjártó Péter miniszter, aki a magyar adófizetőknek 27 milliárdos kárt okozó cégben töltött be fontos szerepet, egy másik cégét pedig több mint 100 millió forint adótartozással számolták fel. A szerencsi üveggyapotgyárral kampányolt másfél hete a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6.

Így eshet meg, hogy Koncz Zsófia olykor Szijjártó Péter külügyminiszterrel és egy 27 milliárdos kárt okozó cég prominensével pózol, máskor pedig benyit egy szikszói házba... és egy civilnek mondott korábbi fideszes önkormányzati képviselőjelölt nyit neki ajtót.

A képen látható Seres Tibor ugyanis nem "az utca embere", hanem 2019-ben indult a Fidesz színeiben a szikszói önkormányzati választáson, és bár összegyűjtött több mint 15 százalékot, végül nem jutott mandátumhoz. 

Koncz Zsófia kampányvideójából természetesen nem derül ki, hogy a párttársánál palacsintázik, maximum egy kis reklámot csinált Seres Tibor könyvelő irodájának.