Ha bejön a budapesti emberkísérlet, akkor lehetnek nézők a válogatott meccseken is

Ha bejön a budapesti emberkísérlet, akkor lehetnek nézők a válogatott meccseken is

A válogatott találkozókat érintően is a Puskás Arénában csütörtökön sorra kerülő Európai Szuperkupa-meccsen tapasztaltaktól függ, hogy az idén még visszatérhetnek-e a nézők a stadionok lelátóira - írta az MTI.

Az európai szövetség (UEFA) kedden erősítette meg, a csütörtöki "próbaesemény" határozza majd meg, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedéseket, így a zárt kapus összecsapásokra vonatkozót is, módosíthatják-e még az év végéig. Egyelőre az UEFA égisze alá tartozó meccseken, Bajnokok Ligája- és Európa-liga selejtezőkön, valamint a Nemzetek Ligája-találkozókon nem lehetnek jelen nézők.

Az ugyanakkor nem derült ki, hogy milyen kritériumok alapján lesz majd sikeresnek mondható a budapesti emberkísérlet. Hány új fertőzött, gócpont fér még bele vajon?

A bajor miniszterelnök óva inti az utazástól a budapesti meccsre utazó Bayern-szurkolókat

Markus Söder bajor miniszterelnök arra kérte a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolóit, ne utazzanak el Budapestre a csütörtökön sorra kerülő, Sevilla elleni Európai Szuperkupa-mérkőzésre a koronavírus-járvány miatt - írja az MTI. "A gyomrom görcsbe rándul, ha a Szuperkupára gondolok.

Mindenesetre Orbán Viktor ebben nem vesz részt.