Megpróbálta szétfeszíteni a busz ajtaját egy utas Kőbányán

Megpróbálta szétfeszíteni a busz ajtaját egy utas Kőbányán

Az egyelőre ismeretlen férfi július 9-én X. kerületében a 151-es buszon menet közben megpróbálta szétfeszíteni a busz egyik ajtaját. Amikor a sofőr észrevette, hogy mit csinál a férfi, megállt és kinyitotta neki az ajtót. Az utas leszállt a buszról, majd szidalmazni kezdte a sofőrt és több alkalommal ráütött a buszra úgy, hogy annak szélvédője berepedt.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/wB9wNZIIaF8.jpg?itok=5v9yHXy8","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=wB9wNZIIaF8&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

(police.hu)