Romázva küldte vissza a fideszes polgármester a segélyszámlára érkezett ellenzéki adományt

Romázva küldte vissza a fideszes polgármester a segélyszámlára érkezett ellenzéki adományt

Tamás Barnabás, Putnok fideszes polgármestere márciusban indított pénzgyűjtést a járványügyi védekezéshez szükséges eszközök vásárlására és a rászorulók támogatására, indulásként maga tett 400 ezer forintot a számlára, az önkormányzat fideszes tagjai is adományoztak. Azóta folyamatosan nyilvánosságra hozza a városvezető, hogy kik és mennyi pénzt küldtek.

Így tett a Putnoki Reform Szövetség két tagja is, Pásztor János és Pásztor Ádám, de az összegeket visszaküldte a polgármester, az egyikhez még oda is írta, hogy:

téves utalás, ez nem az RNÖ (roma nemzetiségi önkormányzat) számlaszáma.

- számol be a 24.hu.

MÉLYSÉGESEN szégyellje magát ez az ember! Erre varrjatok gombot és most védjétek meg Tamás Barnabást és csapatát....

Közzétette: Pásztor Ádám – 2020. április 23., csütörtök

A Putnoki Reform Szövetség pártoktól függetlenül jött létre a városi Fidesszel szemben, Pásztor János a 2014-es, Pásztor Ádám a 2019-es önkormányzati választáson indult képviselői posztért - sikertelenül.

Őszintén megmondom, nem tudom, hogy ez a flegma üzenet milyen mögöttes tartalmat rejt, miért szólja le a romákat vele, illetve miért nem fogadta el az összeget, amit küldtem neki. Nekem ez színtiszta gyűlöletnek érződik

- mondta Pásztor Ádám a 24.hu-nak. A felajánlott 10 ezer forintját másodszorra is visszakapta, harmadszorra a polgármester nevére küldte el, azzal a kísérőszöveggel, hogy "veszélyhelyzetben Putnokért, nem téves" - de ez az összeg is visszaérkezett.

A lap kereste az ügyben a polgármestert, de egyelőre nem kaptak válaszokat.

Tamás Barnabásról már korábban is írtunk:

"Ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk" - Fenyegetőző fideszes polgármester is lovagkeresztet kapott Ádertől

Augusztus 20-a alkalmából idén is állami kitüntetésben részesültek az erre érdemes személyek. Ahogy azt a NER-ben már megszokhattuk, ezt az érdemességet elsősorban nem kiemelkedő művészeti, tudományos vagy közéleti teljesítményekben szokás mérni, hanem a Fidesz iránti hűség vízmértékével.