Vajna Tímea: nem tűnt el Andy Vajna végrendelete

Vajna Tímea: nem tűnt el Andy Vajna végrendelete

„Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás, Amerikában még egy bonyolult procedúra vár rám” – nyilatkozta Andy Vajna örökségével kapcsolatban az özvegye, Vajna Tímea a 24.hu-nak.

Cáfolta, hogy a végrendelet eltűnt volna, ahogy azt korábban a hvg.hu írta, ugyanakkor elmondta: törvényes öröklés útján lett örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik.

„Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok” - mondta Vajna Tímea a 24.hu-nak.

A hvg.hu csütörtökön azt írta, miután Andy Vajna végrendelete eltűnt, a fénymásolat és a hagyatéki eljárás alapján a közjegyző megállapította: Vajna Tímea örökölte az AV Perfect nevű céget, amelynek értéke 123 millió 376 ezer dollár (mai árfolyamon 37,3 milliárd forint). A hírportál által idézett hagyatéki vagyonban szerepel még egy AV Holdings nevű cég is, illetve egy Bentley, három bankszámla, továbbá műkincsek és egy 1994-ben létrejött produceri szerződésből származó díjazás.

A megörökölt cégekkel kapcsolatos terveiről Vajna Tímea nem tudott választ adni a 24.hu-nak az amerikai hagyatéki tárgyalás miatt.