Győri ellenzék közös polgármesterjelöltje: „Borkai nem akarja lemosni a szégyent a városáról”

Győri ellenzék közös polgármesterjelöltje: „Borkai nem akarja lemosni a szégyent a városáról”

Glázer Tímea szerint ezt a győrieknek kell megtenniük, most vasárnap a szavazófülkékben.

A DK-s színekben politizáló Glázer Tímea, a győri ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje közleményben reagált arra, hogy Borkai Zsolt az utolsó pillanatban lemondta a péntek estére hirdetett rendkívüli sajtótájékoztatóját.

„Borkai újra elmulasztotta az esélyt arra, hogy Győr polgárai elé állva vállalja a felelősséget a tetteiért. Mindent átszövő korrupciós hálózat, luxusvillák, orgiák, rejtegetett repülők, hajók, ingatlanok - ez van a polgármester álarca mögött”

- közölte Glázer Tímea, aki szerint lehetősége lett volna Borkainak a távozásra,

„de bebizonyosodott, hogy számára és üzlettársai számára a pénz és a hatalom fontosabb a becsületnél. Kapkodás, bujkálás, hazugságok - ez maradt a Fidesz kampányából.”

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint Borkai szégyent hozott a városára, kárt okozott a győrieknek. Majd hozzátette: mégis hiábavaló volna visszalépésre, lemondásra kérni, „hiszen ma is bebizonyosodott, hogy erre nem képes, ehhez nincs bátorsága.”

Glázer Tímea úgy fogalmazott:

„Borkai nem akarja lemosni a szégyent a városáról, amit saját maga okozott. Ezt a győrieknek kell megtenniük, most vasárnap a szavazófülkékben.”