"A ló néz, a csikó lát, felszívnék egy csík kólát" - Borkai hölgyvendégének vallomása

"A ló néz, a csikó lát, felszívnék egy csík kólát" - Borkai hölgyvendégének vallomása

A Borkai Zsolt pünkösdi orgiájáról készült felvételeken szereplő egyik fiatal lány megrendítő őszintéséggel vall a kokainhoz való viszonyáról. 

A rövid kis videót a TikTok közösségi oldalra tett fel K. Csenge. A győri polgármestert a  yahctos szexpartyról készült felvételeket nyilvánosságra hozó blogon több bűncselekménnyel, többek közt korrupcióval és kokainfogyasztással is megvádolják - ezekre nézve azonban konkrét bizonyítékokat még nem közöltek. 

 

Az eset külön pikantériája, hogy K. Lili testvérével 2017-ben 3 millió forintos európai uniós támogatást kapott egy székesfehérvári menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására.  Az EU-s program logója ott figyelt a cég honlapján is, amelyet azóta elérhetetlenné tettek.

 

Uniós támogatás

 

A testvérpár sikertörténetként bemutatva 2018 elején a fideszes propagandagyárként működő TV2 portfóliójába tartozó FEM3 "fejlesztéspolitikai magazinjában" is szerepelt.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/g75sUupJHsI.jpg?itok=tCxrxv8W","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=g75sUupJHsI&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A TikTokra egyébként feltöltöttek egy olyan videót is, amelyen mindketten láthatóak a háttérből ítélve valószínűleg ugyanazon a hajón, amelyen a 2018 májusi orgia is zajlott. A Facebookra is mindketten töltöttek fel olyan - azóta nyilvánosan már nem elérhető - fotókat, amelyek jó eséllyel ugyanazon a jachton készülnek. 

Yacht

 

Yacht