Rendőrségi ügy lehet Majka színpadi beszólásából

Curtisre akár börtön is várhat.

Majka először a Szegedi Ifjúsági Napok színpadán, majd nyilvános Facebook-posztban tette ki csapatából Curtist annak drogbotrányai miatt. Az esetről a legnépszerűbb videómegosztó portálon több videó is található, íme egy:

A hatóságon múlik, hogy a rendelkezésre álló információ elég ahhoz, hogy nyomozást indítsanak az ügyben. Mivel minden eset más, képtelenség a részletek ismerete nélkül bármilyen szakvéleményt mondani a témában, annyi bizonyos, hogy a hazai drogtörvények akár a fogyasztást is – bizonyos körülmények között – letöltendő börtönnel büntethetik

nyilatkozta a Borsnak Nagy József ügyvéd.

Az ORFK kommunikációs osztálya a bulvárlap megkeresésére azt válaszolta, a konkrét esetet nem kommentálhatja, ugyanakkor leszögezték: „a rendőrség a hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának a hivatali minőségében tudomására jutó jogsértések esetén minden esetben megteszi a szükséges intézkedéseket, adott esetben szabálysértési, vagy büntetőeljárást kezdeményez”.

A nyilvános összezördülésről tegnap mi is beszámoltunk.

Majka: Curtist elvette tőlem a kábítószer

„5 éve arról szól a kapcsolatunk , hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel , értelmi és érzelmi zsarolással , sírással ,vagy nevetéssel hatni rà. De be kell lássam nem megy..."- írta bejegyzésében a népszerű rapper.Majka azt is hozzátette: együtt voltak szemtanúi annak, ahogy ennek az országnak némely elismert zenészei, rapperei, előadói hogyan teszik tönkre magukat a kokainnal.

(fotó: Majka / Facebook)