Horror albérletárak

A szervezet felelőtlenségnek tartja, hogy a kormány nem foglalkozik a megfizethetetlen albérleti díjakkal, pedig ez az állapot már az országon belüli munkaerő áramlást is akadályozza, hiszen a megalázóan alacsony fizetésekből szinte lehetetlen előteremteni az önálló lakhatás anyagi feltételeit. 

Az állami közömbösség szerintük nagyban közrejátszik a fiatalok tömeges külföldre vándorlásában, amiért egyértelműen Orbán Viktor és kormánya felelős.

Varga Dániel, az ifjúsági tagozat alelnöke kiemelte, hogy kormányra kerülése után a Jobbik olyan határozott lépésekkel fogja felszámolni az albérletpiacon tapasztalható kaotikus állapotokat, amelyek amellett, hogy

megfizethető otthonokhoz juttathatják a rászorulókat, a bérlakásépítési programon keresztül munkát adnak a hazai kis- és középvállalkozásoknak. 

Varga hozzátette, hogy a helyzet érdemi rendezése azonban nem várhat tavaszig, ezért továbbra is követelik, hogy a kormány tegyen azonnali lépéseket az albérletpiacon tapasztalható válságos állapotok felszámolására!