Még mindig jár a havi egymillió és az Audi Hegedűs Zsuzsának, hiába vonult háttérbe

Bizonyos szempontból azért jó, hogy nem halljuk az okosságait nap mint nap.

A Magyar Nemzet kérdezett rá az Orbán-kormánynál, hogy végül is mi a helyzet a nemzet szociológusával, meg az Alapítványával, amelynek a honlapja egyébként már több mint egy éve nem frissült.

A Rogán Antal vezette propagandaminisztérium nem válaszolt a polgári lapnak, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pedig mindössze annyit tudott megerősíteni, hogy Hegedűs Zsuzsa még mindig a miniszterelnök főtanácsadója.

Dehogy eszik meg a cigányok az ingyen osztogatott állatokat!

Ismét szegény családoknak - jelen esetben szinte kivétel nélkül csak cigányoknak - osztogatott haszonállatokat a Hegedűs Zsuzsa vezette, kisemberek által természetesen önként támogatott Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, 1036 fő által lakott Székelyben ezúttal nem francia kacsákat és baszk csirkéket, hanem malacokat kaptak a rászorulók.

Így viszont jár neki a havi egymilliós tiszteletdíj és a szolgálati autó is.

Elérték az Alapítvány egyik kollégáját is, aki biztosította a nyilvánosságot arról, hogy ugyan Hegedűs mostanában valóban nem szerepel sokat a sajtóban, de a háttérben több projekten is dolgoznak, ezeket azonban nem részletezte, viszont arra tett ígéretet, hogy nemsokára új tartalmakkal fognak felpakolni a honlapra.

Hegedűs Zsuzsa: Nincs éhező gyerek Magyarországon, mert ha kell, akkor lopnak

Orbán Viktor főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetője szerint azonban amelyik családban nincsen alkohol- vagy drogprobléma, nincs olyan, hogy a gyerek ne kapjon este legalább két zsíros kenyeret vagy egy tál tejbegrízt enni.

Egyébként nemcsak botrányos kijelentések kísérik Hegedűs tevékenységét, hiszen például 2014-ben arról cikkezett a sajtó, hogy a rászorulók körében szétosztott csibéket Spanyolországból hozatták 160 millió forintos szállítási költséggel; és a hatékonyság utólagos ellenőrzése nélkül működött a szervezet. 2012 és 2014 júliusa között például egyáltalán nem küldték be a bíróságnak a bevételeket és kiadásokat összesítő beszámolókat és közhasznúsági mellékleteket.